Despre noi

MESAJ DIN PARTEA GALINEI TOMAȘ, fondatoarea UNICA SPORT 
Poza Galina pentru DESPRE NOI
Este incredibil cât de departe poate să te ducă un vis, când ești susținută de curaj, siguranță în calitatea serviciului pe care îl oferi și o echipă de profesioniști. Optsprezece ani de activitate în acest domeniu, mi-au întărit convingerea că am făcut o alegere corectă când m-am dedicat acestei meserii.
Unica Sport înseamnă pentru mine mai mult decât o afacere de succes, este un angajament social faţă de semenii mei. Cred, pot şi fac o schimbare în bine. Prin puterea de a schimba lucruri şi mentalităţi, compania noastră reprezintă un exemplu valoros pentru o societate în căutare de repere.

Cu fiecare an, numărul persoanelor pe care le-am convins prin abordarea noastră unică să îşi schimbe viaţa spre mai bine, crește considerabil, și este o provocare să îi ținem șirul.

A voastră,
Galina Tomaş,
fondator și director Unica Sport, nutriționist și doctor în științe medicale

DESPRE COMPANIE
Timp de aproape 20 ani, Unica Sport a lucrat intens pentru a-şi cunoaște clienții și a-i susține în calea spre o sănătate de fier și o siluetă de invidiat. Cu fiecare client, experiența acumulată ne demonstrează că abordarea pe care o propunem este una de succes. Iar rezultatele obţinute de către clienţii noştri sunt cartea de vizită şi cea mai bună garanţie pe care o putem oferi.

Avem o viziune care ne ghidează compania și îi suntem fideli: Vrem să contribuim la o calitate mai bună a vieții clienţilor noştri prin servicii focusate pe sănătate și frumusețe.

Misiunea Unica Sport este să ajute oamenii să obțină silueta dorită într-un mod sănătos.
Valorile noastre. În fiecare activitate Unica Sport se reflectă principiile în care crede cu desăvârșire fiecare membru al echipei noastre și de care ne conducem zi de zi:
Unicitate: fiecare sală Unica Sport urmează aceeaşi metodă de lucru;
Noutate științifică: abordare inovativă și perfecționare continuă a serviciilor noastre;
Implicare: fiecare angajat este dedicat realizării misiunii Unica Sport;
Calitate la superlativ: metoda Unica și competențele angajaților sunt focusate în primul rând, pe nevoile clienților noștri;
Angajament: fiecare client obţine rezultatul dorit prin metoda Unica.

Clienții Unica Sport ne consideră un partener pe termen lung. Odată ce au slăbit, sunt la începutul unui drum continuu pe parcursul căruia îi ajutăm să își remodeleze silueta și să mențină rezultatele obținute. Așadar, filosofia de bază a companiei noastre este o abordare în 3 pași:
1. Slăbește.
2. Modelează-ți silueta.
3. Menține rezultatele.

Galina Tomaș, Doctor în științe medicale, a elaborat un program de remodelare corporală- Metoda UNICA – care îmbină coerent efortul fizic dozat, alimentația rațională și aplicarea proceselor metabolice în scopul obţinerii rezultatului dorit de către fiecare client. Metoda Unica este o abordare sistemică, complexă și multicomponentă. Aceasta a fost implementată la Unica Sport începând cu anul 1998 și supusă studiului în decursul anilor, pentru ca în 2014 rezultatele să fie reunite în Teza de Doctor în științe medicale a Galinei Tomaș. Astfel, metoda Unica a fost brevetată în anul 2014 și se bucură de protecția drepturilor de autor. Metoda Unica are mai multe componente, acestea fiind efectuate într-o serie de etape cu următoarea consecutivitate:
1. Fișa clientului – Se determină scopul (slăbire, creșterea masei musculare sau tonifiere), starea generală a sănătății, obiceiurile alimentare și se înregistrează indicatorii antropometrici.
2. Testare Nutriţională şi Fiziologică (TNF) cu elaborarea regimului alimentar personalizat – este o evaluare completă a stării de sănătate din punct de vedere fizic, metabolic şi nutrițional, cu scopul obţinerii rezultatului propus în modelarea siluetei şi în funcţie de particularitățile corpului și stării de sănătate ale clientului.
3. Antrenament cu efort fizic dozat după metoda Unica – constă în mișcări împrumutate din gimnastică, aerobica, shaping, dans, yoga, pilates și streching. Antrenamentele sunt divizate în trei programe: fese + coapse, abdomen + spate, și antrenamente combinate, și se bazează pe efort fizic efectuat cu greutatea propriului corp pentru a evita traumele. Antrenamentele sunt individualizate în funcție de rezultatele testării nutriționale și fiziologice, tipul siluetei, fonul hormonal, reacția sistemului circulator la efort fizic, parametri antropometrici. Clienții pot opta și pentru antrenamente individuale cu un instructor personal.
4. Program curativ de masaj modelator, terapeutic și profilactic – evaluăm afecțiunile aparatului locomotor, indicele masei corporale, gradul și forma de celulită, tipul constituțional al siluetei, și determinăm cura optimă de masaj pentru fiecare client în parte.
5. Monitorizarea continuă şi în evoluţie a rezultatelor, şi adaptarea Programului de Transformare a Siluetei, precum şi a celorlalte componente a metodei în dependenţă de rezultatul obţinut în modelarea siluetei şi menţinerea sănătăţii.

PROIECTELE MARCA UNICA SPORT
1. MISS UNICA – Un proiect care se organizează anual şi este dedicat femeilor care au probleme cu greutatea în exces și doresc să slăbească sănătos.
2. SLĂBEȘTE SĂNĂTOS – Participații sunt selectați în baza unei preselecții online şi sunt încurajaţi, monitorizaţi, ajutaţi să slăbească timp de 4 luni cu ajutorul antrenamentelor după metoda Unica.
3. AU SLĂBIT CU UNICA SPORT – istoriile de succes ale persoanelor care au practicat metoda Unica pentru a slăbi și a se menține în formă.
4. SERVICIUL DE SLĂBIT SĂNĂTOS – Un reality-show TV, cu durata de 3 luni, timp în care participanții fac antrenamente după metoda Unica și urmează sfaturile de alimentație oferite de experții noștri.
5. DISCUTĂ CU GALINA – este un proiect video săptămânal cu fondatoarea Unica Sport și nutriţionista, Galina Tomaș, care vine cu sfaturi utile privind alimentaţia sănătoasă.

Ia-ți antrenament gratuit