Promoții
Vara începe cu o MEGA OFERTĂ la Unica Sport!

Doar în luna iunie ai posibilitatea să dăruiești oamenilor dragi și prietenilor devotați o doză de sănătate și frumusețe!

Cum?
Achită integral, în iunie, 2 abonamente lunare de vară și primește 2 ABONAMENTE LUNARE DE VARĂ CADOU (2 Certificate Cadou), pentru persoanele dragi ție.

Mai mult, dacă achiți integral 3 abonamente lunare de vară, primești 3 ABONAMENTE LUNARE DE VARĂ CADOU (3 Certificate Cadou), pentru persoanele dragi ție.

Important! Promoția este valabilă până la 31.06.2019.

Închide
Participă la PROMOȚIE și primește 1000 de lei!

Doar în perioada 17.12.2018-15.01.2019, cumpără un abonament nou la Unica Sport, continu-l pe cel existent sau restabilește-l pe cel vechi și primește pe loc un VOUCHER CADOU, în valoare de 1000 de lei, pe care, ulterior, îl vei putea folosi la achitarea odihnei în Turcia, Hotel 5* (prețul final al odihnei – 295 euro/persoană).

Important! În cadrul odihnei, la dorință, vei putea frecventa GRATUIT seminarele de nutriție, desfășurate de către Galina Tomaș (fondatorul Unica Sport Moldova) și antrenamentele sport pe malul mării, cu Dinu Dabija (antrenorul Unica Sport Sun City și Unica Sport Moscovei).

Închide

Ia-ți antrenament gratuit