Regulament Miss Unica

Art. 1. Organizatorul:

1.1. Organizatorul concursului Miss Unica Sport este UNICA SPORT.

1.2. Prin participarea la Concurs, se prezumă cunoaşterea Regulamentului şi acordul Participantei,  care se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor termenilor, condiţiilor şi prevederilor prezentului Regulament.

Art. 2. Locul desfăşurării:

Concursul Miss Unica Sport se desfăşoară anual, la nivel naţional, prin participarea celor 7 filiale Unica Sport: Unica Sport Sun City, Unica Sport Moscovei, Unica Sport Mircea cel Bătrân, Unica Sport Atrium, Unica Sport Dacia, Unica Sport Independenței, Unica Sport Ion Creangă, Unica Sport Liviu Deleanu.

Art. 3. Înscrierea la Concurs:

3.1. În calitate de Participantă a Concursului Miss Unica se consideră persoana care înregistrează minim 15 kilograme slăbite și o siluetă ce a ajuns să corespundă indicilor antropometrici recomandați, pe durata frecvenței Unica Sport în anul 2018.

 Art. 4. Desfășurarea Concursului:

4.1. Etapele desfășurării concursului Miss Unica:

I. – Colectarea cererilor de înscriere la concurs – cererile sunt colectate și validate de managerul filialei.

– Arhivarea pozelor participantelor, pentru a le utiliza, ulterior, la etapa selecției semifinalistelor, Art.4, III;

II. Preselecția (ședința foto) – participanta se prezintă împreună cu delegatul filialei, la ora și locația prestabilită, pentru înregistrarea numărului de participare, prezentarea fișei personale de înregistrare la concurs pentru validarea rezultatelor.

III. Selecția și desemnarea seminfinalistelor – juriul analizează rezultatele tuturor participantelor, prin compararea rezultelor acestora conform, indicilor antropometrici din fișa personală și pozelor înainte și după modelarea siluetei;

IV. Online Voting pentru desemnarea finalistelor și Miss Simpatia Publicului – semifinalistele concursului vor fi votate de public pe site-ul www.unica.md. Semifinalista cu cele mai multe voturi va fi desemnată Miss Simpatia Publicului. Celelalte 4 finaliste vor fi alese, la fel, în baza numărul maxim de voturi.

Miss Unica Sport va fi aleasă de către organizatorul concursului, în  baza celui mai bun rezultat înregistrat.

V. Finala concursului Miss Unica – în cadrul evenimentului de încoronare a câștigătoarei concursului Miss Unica, Miss Simpatia Publicului și Finalistele Miss Unica Sport vor primi premii.

4.2. Rezultatele tuturor participantelor vor fi reflectate în Catalogul online Miss Unica Sport, pe www.unicasport.md, iar rezultatele finalistelor vor fi reflectate și în Catalogul tipărit. Astfel, prin participarea la concurs, se prezumă acordul Participantei de a-i fi promovată imaginea atât pe site-ul oficial UNICA SPORT cât şi în toate materialele promoţionale elaborate de aceasta.

Art. 5. Premii:

Miss Unica Sport Locul I – abonament pentru 12 luni de antrenament gratis în cadrul reţelei UNICA SPORT, diplomă și cadouri de la parteneri.

Miss Simpatia Publicului – abonament pentru 9 luni de antrenament gratis în cadrul reţelei UNICA SPORT, diplomă și cadouri de la parteneri.

Finalista Miss Unica Sport Locul III – abonament pentru 6 luni de antrenament gratis în cadrul reţelei UNICA SPORT, diplomă și cadouri de la parteneri.

Finalista Miss Unica Sport Locul IV – reducere la abonamentul sport, echivalentă cu numărul de kilograme slăbite și valabilă timp de un an în cadrul UNICA SPORT. Diplomă și daruri de la parteneri.

Finalista Miss Unica Sport Locul V – reducere la abonamentul sport, echivalentă cu numărul de kilograme slăbite și valabilă timp de un an în cadrul UNICA SPORT. Diplomă și daruri de la parteneri.

Finalista Miss Unica Sport Locul VI – reducere la abonamentul sport, echivalentă cu numărul de kilograme slăbite și valabilă timp de un an în cadrul UNICA SPORT. Diplomă și daruri de la parteneri.

Celelalate 10 semifinaliste, care au rămas la etapa de voting, primesc, de asemenea, reducere echivalentă cu numărul de kilograme slăbite și valabilă timp de un an în cadrul UNICA SPORT.

Art. 6. Litigii:

Eventualele neînţelegeri apărute între Organizator şi participantele la Concursul Miss Unica Sport se vor rezolva pe cale amiabilă.

Art. 7. Alte prevederi:

7.1. Deciziile Organizatorului privind Concursul Miss Unica Sport sunt definitive şi aplicabile tuturor Participantelor.

7.2. Regulamentul este disponibil oricărui solicitant, pe toată perioada de valabilitate şi poate fi consultat pe site-ul www.unicasport.md, precum şi în toate filialele Unica Sport.

7.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica, de a suspenda/ înceta în orice moment regulamentul Concursului, numai după anunţarea prealabilă pe site-ul oficial www.unicasport.md şi în toate filialele Unica Sport.

7.4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de modificare a condițiilor de participare și selectare la concurs în etapa finală.

7.5. Organizatorul nu va fi răspunzător pentru neîndeplinirea de către participante a obligaţiilor asumate prin participarea la concurs.

 

 

 

Locul
1

Miss UNICA primeşte în dar 1 an de antrenament gratuit în cadrul reţelei UNICA SPORT + Diplomă + daruri de la parteneri.

Locul
2

Primeşte în dar 6 luni de antrenament gratuit în cadrul reţelei UNICA SPORT + Diplomă + daruri de la parteneri.

Locul
3

Primeşte în dar 6 luni de antrenament gratuit în cadrul reţelei UNICA SPORT + Diplomă + daruri de la parteneri. Din rândul participantelor se selectează câştigătoarele care au avut o prestaţie bună şi acestea primesc daruri de menţiune de la parteneri + reducere la abonamentul sport, echivalentă cu numărul de kilograme slăbite și valabilă timp de un an în cadrul UNICA SPORT.

Ia-ți antrenament gratuit