Antrenament după mtoda UNICA

Antrenamentul după metoda Unica se bazează pe efort fizic dozat efectuat prin mişcări împrumutate din gimnastică, aerobică, shaping, dans, yoga, pilates și streching. Frecventarea regulată a antrenamentelor după metoda UNICA, vă ajută să slăbiţi şi să modelaţi silueta. Fortifică sănătatea, menţin tinereţea şi frumuseţea. UNICA SPORT vă propune un program din 3 tipuri de antrenamente ce vizează anumite grupe de mușchi, așa încât puteți modela silueta, începând cu zona cea mai problematică pe care o aveți, în același timp, veți căpăta tonus muscular și veți fortifica sănătatea. Complexele de bază de antrenamente sunt axate pe: 1) fese și coapse; 2) abdomen, talie și spate; 3) general – pentru toate grupele de mușchi.

Antrenamente individuale
Preț:   lei - lei

Antrenamentele individuale se desfășoară cu 1-2 persoane maxim, respectându-se toate componentele de bază a metodei Unica. Bazîndu-se pe principiul personalizării antrenamentului- tipurile, intensitatea şi durata exerciţiilor fizice sunt alese în conformitate cu sexul, vârsta, scopul stabilit, posibilităţile funcţionale, gradul de pregătire sportivă şi starea sănătăţii al clientului. Principiul abordării individualizate implică măsuri potrivite nu numai în privinţa antrenamentelor, dar şi individualizarea alimentaţiei şi etapelor procesului de transformare a siluetei.

Antrenamente după metoda Unica
Preț:   370 lei - 2200 lei

Datorită antrenamentelor după metoda UNICA – slăbim, modelăm și menținem sănătatea, frumusețea, tinerețea siluetei, inclusiv menținem buna funcționare a creierului. Frecventarea regulată a antrenamentelor cu efort fizic dozat, vă ajută să eliminați defectele siluetei și să aduceți corpul la parametrii ideali.
UNICA SPORT vă propune un program din 3 tipuri de antrenamente cu accentuarea anumitor grupuri de mușchi, așa încât dvs. puteți să modelați silueta începând cu zona cea mai problematică pe care o aveți, în același timp, veți căpăta tonus muscular și veți fortifica sănătatea.
Complexele de bază de antrenamente sunt axate pe modelarea:
1) feselor și coapselor
2) abdomenului, taliei și spatelui
3) general – pentru toate grupurile de mușchi

Antrenamente pentru însărcinate
Preț:   370 lei - 2200 lei

Exercițiile fizice pentru gravide pregătesc corpul pentru naștere, în același timp, sarcina devine mult mai ușoară și confortabilă. Efortul depus prin mișcare diminuează durerile de spate, crampele, constipația și respirația dificilă, crește nivelul de energie, previne creșterea excesivă în greutate, crește șansele de a duce sarcina la termen și ajută gravida să-și revină mai repede după naștere la parametrii inițiali.
Antrenamentele pentru însărcinate contribuie la tonifierea:
– mușchilor abdominali, pentru a duce mai bine fătul și pentru a recăpăta un abdomen suplu după lăuzie;
– mușchilor spatelui, pentru a evita durerea;
– mușchilor bazinului, pregătind femeia de travaliu și prevenind probleme ale intestinului și vezicii urinare după naștere.

Antrenamente pentru bărbați
Preț:   370 lei - 6000 lei

După o experienţă de 15 ani în modelarea miilor de siluete feminine, UNICA SPORT a decis să le vină în ajutor bărbaţilor, prin crearea unui program special care să-i ajute să scape de burta inestetică și să-și fortifice musculatura.
Cu siguranţă, orice bărbat doreşte să aibă un corp atlet care să-i accentueze masculinitatea. De aceea, UNICA SPORT s-a gândit să le vină în ajutor, creând seria de antrenamente pentru bărbaţi, destinate, în special, antrenării muşchilor abdominali. Astfel, un mod de viaţă sănătos este o prioritatea, nu doar pentru femei, ci şi pentru bărbaţi.

Antrenamente Start Time
Preț:   370 lei - 6000 lei

Antrenamente după metoda Unica ce presupune efort fizic de intensitate medie şi redusă, recomandate începătorilor (din toate categoriile de vârstă), persoanelor care au probleme cu sistemul locomotor, cardiovascular, masă corporală supraponderală şi personaelor 50 +.

Antrenamente ABS+spate sănătos
Preț:   370 lei - 6000 lei

Antrenament după metoda Unica destinat pentru tonifierea muşchilor abdominali drepţi (porţiunea superioară, medie şi inferioară), muşchii oblici interni, oblici externi şi muşchii spatelui.

Pilates
Preț:   370 lei - 6000 lei

Pilates este un sistem de exerciții cu elemente speciale de extindere și forță. Exercițiile Pilates extind și întăresc mușchii, îmbunătățesc mobilitatea și elasticitatea articulațiilor. Metoda Pilates condiționează exersarea întregului corp, chiar și a gleznelor și tălpilor. Nicio grupă de mușchi nu este antrenată în exces sau prea puțin. Toată musculatura se dezvoltă echilibrat ajutându-vă să vă bucurați de activitățile sportive zilnice cu mai multă ușurință, cu o mai bună performanță și mai puține riscuri de a suferi leziuni.

Zumba
Preț:   370 lei - 2200 lei

Zumba combină exercițiile tipice cu program dinamic și cu mișcările specifice dansurilor latino (salsa, samba, merengue, flamenco) și internaționale (columbiana, reggaeton, country, folk și chiar rock), mișcările sunt mult mai libere și se execută pe muzică foarte ritmată. Este un mod plăcut de a face mișcare, eliberând mintea de grijile cotidiene, totodată, experimentezi mai multe tipuri de dans, în timp ce te distrezi și pierzi în greutate. Oricine poate să practice antrenamentele Zumba, indiferent de vârstă.

Antrenamente Cardio
Preț:   370 lei - 6000 lei

Antrenament după metoda Unica bazat pe intervale de intesitate medie şi sporită, cu o alternanţă a antrenamentului cardio şi a celui de forţă. Are o eficienţă sporită în procesul de ardere a ţesutului adipos şi activare a metabolismului. Este recomandat persoanelor cu nivel de pregătire avansat.

Ia-ți antrenament gratuit