Antrenament după mtoda UNICA

Antrenamentul după metoda Unica se bazează pe efort fizic dozat efectuat prin mişcări împrumutate din gimnastică, aerobică, shaping, dans, yoga, pilates și streching. Frecventarea regulată a antrenamentelor după metoda UNICA, vă ajută să slăbiţi şi să modelaţi silueta. Fortifică sănătatea, menţin tinereţea şi frumuseţea. UNICA SPORT vă propune un program din 3 tipuri de antrenamente ce vizează anumite grupe de mușchi, așa încât puteți modela silueta, începând cu zona cea mai problematică pe care o aveți, în același timp, veți căpăta tonus muscular și veți fortifica sănătatea. Complexele de bază de antrenamente sunt axate pe: 1) fese și coapse; 2) abdomen, talie și spate; 3) general – pentru toate grupele de mușchi.

Dance Mix
Preț:   lei - lei

Modelare, tonifiere, slăbire și dispoziție la maxim!

Este un antrenament Cardio ce îmbină stilurile de dans Latino american cu Modern. Mai mult, dezvoltă perfect plastica și coordonarea mișcărilor.

Acesta constă din:

– încălzire

– învățarea mișcărilor și compozițiilor noi de dans

– extindere

– mult dans

Stretching
Preț:   lei - lei

Exercițiile de flexibilitate precum stretching-ul contribuie la reducerea stresului muscular ce determină mușchii să se contracte.

Chiar și numai 10-15 minute de stretching te vor ajuta să te relaxezi și să scapi de durerile musculare.

Exercițiile de stretching efectuate după o metodă corectă:

– îmbunătățesc postura și performanțele fizice generale ale organismului

– reduc riscul de accidentare la nivelul articulațiilor, mușchilor și tendoanelor

– îmbunătățesc circulația sanguină.

Fit Ball
Preț:   lei - lei

Este un antrenament ce pune în mișcare diverse grupe de mușchi. Echipamentul utilizat – mingea de fitness sau fitball-ul.

Exercițiile de fitball te ajută la reducerea stratului de grăsime și contribuie la tonifierea mușchilor. De asemenea consolidează foarte bine mușchii abdominali și îmbunătățește elasticitatea articulațiilor. Fitball-ul îți oferă posibilitatea să-ți întărești sistemul respirator, cardiovascular și are efect benefic asupra tuturor organelor. Prin astfel de exerciții pot fi prevenite boli grave, precum artrita, varice, dureri de spate și tensiunea arterială.

Drum Sticks
Preț:   lei - lei

Antrenament Cardio cu elemente de dans și de forță. Echipamentul utilizat – bastoanele. În rezultatul acestui antrenament veți obține un corp tonifiat si dispoziție bună pentru toată ziua.

Body Bar
Preț:   lei - lei

Body Bar – stic pentru gimnastică,  pentru antrenamente de forță și cardio. Vă va ajuta să vă îmbunătățiți silueta: postura, fesele, pieptul, să dați jos kilogramele și să obțineți tonus muscular.

Yoga
Preț:   lei - lei

Postura ta va deveni perfectă. Corpul și sufletul tău vor găsi armonie. Ca rezultat al întregului complex de exerciții, mușchii vor deveni mai puternici, iar corpul va obține o flexibilitate suplimentară.

Functional
Preț:   lei - lei

Acest antrenament vă va ajuta să obțineți rezultate în timp scurt. Dezvoltă forța musculară, agilitate, reacție rapidă, rezistență, elasticitate și coordonare, reduce greutatea corporală.  Practicând acest complex de exerciții, cu ușurință vă veți isprăvi cu lucrul casnic și vă veți simți minunat.

Antrenamente individuale
Preț:   lei - lei

Antrenamentele individuale se desfășoară cu 1-2 persoane maxim, respectându-se toate componentele de bază a metodei Unica. Bazîndu-se pe principiul personalizării antrenamentului- tipurile, intensitatea şi durata exerciţiilor fizice sunt alese în conformitate cu sexul, vârsta, scopul stabilit, posibilităţile funcţionale, gradul de pregătire sportivă şi starea sănătăţii al clientului. Principiul abordării individualizate implică măsuri potrivite nu numai în privinţa antrenamentelor, dar şi individualizarea alimentaţiei şi etapelor procesului de transformare a siluetei.

Antrenamente după metoda Unica
Preț:   370 lei - 2200 lei

Datorită antrenamentelor după metoda UNICA – slăbim, modelăm și menținem sănătatea, frumusețea, tinerețea siluetei, inclusiv menținem buna funcționare a creierului. Frecventarea regulată a antrenamentelor cu efort fizic dozat, vă ajută să eliminați defectele siluetei și să aduceți corpul la parametrii ideali.
UNICA SPORT vă propune un program din 3 tipuri de antrenamente cu accentuarea anumitor grupuri de mușchi, așa încât dvs. puteți să modelați silueta începând cu zona cea mai problematică pe care o aveți, în același timp, veți căpăta tonus muscular și veți fortifica sănătatea.
Complexele de bază de antrenamente sunt axate pe modelarea:
1) feselor și coapselor
2) abdomenului, taliei și spatelui
3) general – pentru toate grupurile de mușchi

Antrenamente pentru însărcinate
Preț:   370 lei - 2200 lei

Exercițiile fizice pentru gravide pregătesc corpul pentru naștere, în același timp, sarcina devine mult mai ușoară și confortabilă. Efortul depus prin mișcare diminuează durerile de spate, crampele, constipația și respirația dificilă, crește nivelul de energie, previne creșterea excesivă în greutate, crește șansele de a duce sarcina la termen și ajută gravida să-și revină mai repede după naștere la parametrii inițiali.
Antrenamentele pentru însărcinate contribuie la tonifierea:
– mușchilor abdominali, pentru a duce mai bine fătul și pentru a recăpăta un abdomen suplu după lăuzie;
– mușchilor spatelui, pentru a evita durerea;
– mușchilor bazinului, pregătind femeia de travaliu și prevenind probleme ale intestinului și vezicii urinare după naștere.

Ia-ți antrenament gratuit