Beneficiile masajului

Masajul este o prelucrare metodică a părţilor moi ale corpului, asupra cărora se acționează manual sau instrumental, în scop fiziologic sau curativ-profilactic. În timpul masajului se exercită acţiuni asupra straturilor superficiale și profunde ale mușchilor și țesutului conjunctiv. Serviciul de Masaj după Metoda Unica este abordat individual fiecare client prin efectuarea consultației (colectarea anamnezei şi efectuarea somatoscopiei), elaborarea programului curativ, efectuarea procedurilor de masaj de modelare corporală, terapeutice şi profilactice și monitorizarea continuă a evoluţiei rezultatelor

Depilare cu pastă de zahăr (Sugaring)
Preț:   lei - lei

Folosită cu precădere în Orientul Mijlociu, epilarea cu zahăr, numită și Sugaring, a fost readusă în prim-plan în zilele şi pe meleagurile noastre.

Funcţionează excelent pentru o exfoliere a pielii mai blândă, dar mai ales pentru o piele sensibilă.

În functie de sensbilatea pielii, durerea este prezentă în timpul acestei epilări mai mult sau mai puţin, însă durerea trebuie să fie suportabilă.

În plus:

– nu este fierbinte, se aplică la temperatura corpului

– se curăță ușor, cu apă călduță

– nu rupe firele de păr

– poate îndepărta chiar și cele mai scurte fire de păr

Masaj terapeutic
Preț:   lei - lei

Masajul terapeutic are rol în tratamentul funcţional al leziunilor şi tulburărilor evolutive, ca tratament recuperator aplicat în cazul unor evoluţii lente spre vindecare şi în cazul unor modificări morfo-funcţionale şi al existenţei unor sechele patologice. Acesta nu se adresează direct afecțiunii, ci se încearcă diminuarea şi/sau combaterea simptomelor prin care aceasta se manifestă.
Avantajele masajului terapeutic sunt multiple: permite ameliorarea în numeroase boli, calmează și diminuează durerile și simptomele unor afecțiuni, nu dăunează organismului, ușurează travaliul cardiac prin accelerarea circulației de întoarcere, scade încordarea nervoasă generală, relaxează musculatura contractată, crește elasticitatea țesuturilor, înlătură depunerile de calciu în țesut, elimină produșii toxici de metabolism, crește forța de contracție musculară, împiedică atrofia musculară, scade grosimea stratului adipos menținând frumusețea trupului, înlătură oboseala, indigestiile cornice și previne infecțiile într-o serie lungă de boli etc.

Masaj anticelulitic
Preț:   lei - lei

Masajul anticelulitic este una din cele mai bune soluții de a scăpa de „coaja de portocală“. Masajul anti-celulitic are la bază mai multe procese: hrănirea pielii și a țesuturilor din zona masată, eliminarea țesutului adipos în exces, creșterea elasticității pielii și a țesuturilor subcutanate, activarea circulației sângelui și tonifierea musculaturii. Masajul acționează ca un drenaj ce favorizează diminuarea retenției de apă și eliminarea toxinelor.
Tehnicile de masaj anticelulitic reprezintă una dintre cele mai bune metode de a scăpa de celulită care poate apărea pe brațe, coapse, fese, abdomen etc. Trebuie, însă, să țineți cont de faptul că masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare – acesta este efectuat cu acțiune insistentă, uneori chiar dureroasă, asupra zonelor afectate de celulită.
Nu uitaţi că niciun masaj din lume nu are efecte pe termen lung dacă nu este însoţit şi de o conduită alimentară corectă – a nu se înţelege ÎNFOMETARE !!!

Masaj de relaxare
Preț:   370 lei - 2200 lei

Masajul de relaxare are drept scop de a restabili armonia dintre trup și suflet, normalizează circulația energiei în organism, relaxează corpul și elimină stresul.
Un masaj de relaxare este recomandat în cazul oboselii cronice, lipsei de somn, insomniei, tensiunii nervoase etc. În plus, masajul de relaxare este indicat persoanelor cu boli, cum ar fi: ulcerul peptic, probleme cu tractul digestiv, hipertensiune arterială, angină pectorală, infarct miocardic și a altor boli ale inimii. Acest tip de masaj contribuie la îmbunătățirea circulației sangvine, la ameliorarea oboselii și tensiunii nervoase, are efect calmant asupra sistemului nervos, îmbunătățește starea de spirit etc.

Depilare cu ceară
Preț:   370 lei - 2200 lei

Epilare cu ceară este una din cele mai vechi și mai folosite metode de îndepărtare a părului nedorit. Epilarea cu ceară poate fi folosită cu succes pentru toate zonele corpului (inclusiv fața). Procedura este simplă, nu provoacă umflături, tăieturi și urme inestetice lăsate de alte metode de epilat. Dacă este efectuată de un cosmetician profesionist, durerea persistă mai puțin decât în cazul epilatului cu aparatul sau cu penseta. Cel mai mare avantaj al epilatului cu ceară este durata lungă dintre sesiunile de epilat (între 3 și 6 săptămâni). În plus, firele de păr cresc mai mătăsoase, mai deschise la culoare și, în timp, se răresc sau chiar pot dispărea complet (cel puțin pe anumite zone).

Ia-ți antrenament gratuit