Protagonista proiectului Serviciul de Slăbit Sănătos a fost vizitată de către Galina Tomaș. Vezi ce schimbări a constatat nutriționista

Acum o săptămână, Svetlana Cveatcovscaia a intrat în proiectul Serviciul de Slăbit Sănătos. O echipă întreagă de specialiști s-a angajat să facă tot posibilul ca protagonista celei de-a treia ediții a proiectului să scape de povara kilogramelor în plus. Svetlana va fi ghidată pas cu pas în munca ei perseverentă, iar responsabilitatea este una maximă deoarece femeia are peste 200 de kg.

Deși a trecut doar o săptămână de proiect, în viața protagonistei proiectului s-au schimbat deja foarte multe lucruri.

În această săptămână, Svetlana a fost vizitată de către Galina Tomaș. Nutriționista a evaluat statusul psiho-somatic al pacientei, după care i-a recomandat o serie de pași necesari atunci când se începe o cură de slăbire:

UNICA Sport și emisiunea ,,Acasă Devreme” au dat startul proiectului Serviciul de Slăbit Sănătos, ediția a III-a!

1. Schimbarea regimului alimentar

Protagonista proiectului va slăbi sănătos. Aceasta nu va ține o dietă drastică, dar va adopta de astăzi o dietă echilibrată, sănătoasă și nerestrictivă. Svetlana va da jos kilogramele printr-un program alimentar individualizat, elaborat de către nutriționist.

2. Setul de analize obligatorii recomandate de specialiști în endocrinologie și nutriție

Protagonista proiectului a efectuat o serie de analize importante într-un proces de slăbire. Un laborator medical s-a oferit să o ajute pe Svetlana și i-a pus la dispozitie în mod gratuit setul de analize recomandat de către specialiști. Află în reportajul de mai jos care este starea funcțională a organelor interne.

3. Specialiștii vor monitoriza activitatea și procesul de slăbire

Unul dintre cele mai delicate momente, în prima săptămână de proiect, a fost găsirea unui cântar adaptat kilogramelor protagonistei. Un lucru deloc ușor, întrucât Svetlana cântărește peste 200 de kilograme și va trebui să se cântărească zilnic de azi înainte pentru a-și evalua procesul de slăbire. Ei bine, a fost achiziționat un dispozitiv performant, ca Svetlana să poată urca pe el și monitoriza greutatea.

Trebuie menționat faptul că Svetlana s-a încadrat treptat în proiect încă acum o lună, iar în luna mai, atunci când a fost transportată la un spital din Capitală, femeia cântărea în jur de 270 de kg.

Da! Svetlana s-a cântărit după o săptămână de proiect.

Surprinzător! Femeia are 211,70 kg – aceasta este greutatea cu care Svetlana va intra în proiect. Rezultate sunt bune, însă acestea vor fi și mai mari. Cum orice proces de slăbire nu este posibil fără mișcare, de astăzi, Svetlana va începe să facă exerciții fizice, fiind ghidată de către instructorul de sport personalizat.

O echipă întreagă de specialiști: nutriționist, instructor de sport, personal calificat din cadrul laboratorului medical, endocrinolog, psiholog etc. s-au angajat să o ajute pe Svetlana să scape de kilogramele în plus. Ceea ce mai trebuie acum – voință! Dorința și ambiția perseverentă de a da jos surplusul de kilograme.

O echipă de fotografi i-au organizat Svetlanei o ședință foto. Femeia a fost vizatată și de către un specialist biochimist-nutriționist, sosit tocmai din Italia, în special pentru acest caz.

Svetlana se arată extrem de bucuroasă că i s-a oferit oportunitatea să slăbească mai multe kilograme și să revină la o greutate normală. Femeia este emoționată, se uită în poze (plânge), își dorește enorm să scape de kilogramele ,,distrugătoare”. Vezi mai multe detalii în video de mai jos:

 

Spune părerea ta
Tags
1 martie abdomen plat abonament ABS&Stretch adolescente after school12+ Antos Anul Nou Apa Apa te ajuta sa slabesti binefacere body bar Body Tone Bucuresti Bucurie în Mișcare campionatul recomandarilor caritate Carnavalul copiilor cel mai bun angajat client Unica Sport coapse reliefate Complexul Etno-Cultural Vatra curs instructori detoxifiere efort fizic Elena Cogilnician eveniment copii Eveniment de caritate evenimente sport exercitii exercitii insarcinate fast-food Felicitare de Craciun fese tonifiate filiala Buiucani finaliste Fit Ball Food Revolution Day fund bombat galina tomas Gara Herastrau Gas Natural Fenosa GOA Territory hidratarea organismului instructori Unica Sport interviu Irina Guzun Irina Hakamada istoria unica sport Jurnal TV kilograme in plus Maratonul Copiilor meniu de Craciun meniu de Revelion Misiunea Socială „Diaconia” Miss Unica Sport Miss Unica Sport 2016 Miss Unica Sport 2017 new body nutritionist Pilates program de lucru Promotie promotie de vara promotie Unica Sport regim alimentar personalizat salvati viata unui copil sarbatori de iarna seminar seminar de nutritie seminare de nutritie serviciu de slabit sanatos sindicate slabeste dupa nastere slabeste sanatos slabire sport în timpul sarcinii stretching strip plastica studiu obezitate superstitii alimentare tabara de detox taekwondo testare nutritionala si fiziologica TNF tombola de Craciun training Triathlon Unica Dance Unica Sport unica sport atrium unica sport bucuresti Unica Sport Cuza-Voda Unica Sport Dacia Unica Sport Independentei Unica Sport premii Unica Sport Romania Unica Sport Sun City Veronica Toia Vorbeste Moldova yoga Ziua Indragostitilor zumba

Ia-ți antrenament gratuit