Slăbește pe zi ce trece! Iată cât cântărește Svetlana Cveatcovscaia după o săptămână în proiectul Serviciu de Slăbit Sănătos

Dacă la sfârșitul primei săptămâni de proiect cântarul arăta 211 kg, aceasta fiind greutatea cu care Svetlana a intrat în proiect, la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, cântarul arată deja cu totul altceva.

Protagonista proiectului a început să se alimenteze altfel, mult mai sănătos și rațional. Svetlana își gătește singură mâncarea, strict după rețetele indicate. Pe o tabletă digitală pe care a primit-o cadou din partea unui partener al proiectului, femeia primește meniul personalizat o dată la două zile.

UNICA Sport și emisiunea ,,Acasă Devreme” au dat startul proiectului Serviciul de Slăbit Sănătos, ediția a III-a!

Svetlana se descurcă de minune la gătit sănătos. Săptămâna aceasta, protagonista proiectului a gătit pește la cuptor cu legume, paste cu rucola și ardei, broccoli, piept de pui în sos de portocale. Aceasta se arată extrem de încântată de opțiunile alimentare indicate de către nutriționist, deoarece astfel, spunea ea, se va obișnui să gătească sănătos și pe viitor, fără a-și pune în pericol silueta.

Mai mult, grație recomandărilor nutriționistului, Svetlana a înregistrat primele succese în slăbit. Rezultatul este spectaculos! Minus 7 kilograme într-o săptămână!

Svetlana cântărește acum 2o4 kg, ceea ce însemna că protagonista proiectului a slăbit un kilogram pe zi.

Protagonista proiectului Serviciul de Slăbit Sănătos a fost vizitată de către Galina Tomaș. Vezi ce schimbări a constatat nutriționista

Invitată în platoul emisiunii ,,Acasă Devreme”, nutriționista Galina Tomaș s-a arătat mulțumită de rezultatele obținute. Specialista a confirmat că organismul Svetlanei reacțonează foarte bine la slăbit și că aceasta ar putea să slăbească și mai mult de 10 kg într-o lună. Totodată, un lucru surprinzător s-a întâmplat!

În doar o săptămână de la lansarea proiectului Serviciul de Slăbit Sănătos, cazul Svetlanei motivează zeci, poate sute de femei, din țară și de peste hotare, să-și dorească să scape de povara kilogramelor în plus. Astfel că, în proiectul Serviciul de Slăbit Sănătos au fost incluse alte două doamne, una din Orhei și cealaltă din Ungheni, care, ambele, suferă de greutate în exces. Nutriționista Galina Tomaș este pregătită să le ajute și pe aceste două participante noi, care cântăresc peste 150 de kg fiecare, să ajungă la greutatea normală. Află mai multe detalii în video mai jos:

 

 

Spune părerea ta

Ia-ți antrenament gratuit